Турнир на МПО за Преходната купа “Юлиян Манзаров” в гр. Ловеч 2022 г

Младите огнеборци от Полски Тръмбеш се класираха на седмо място в турнира за Преходната купа “Юлиян Манзаров” в гр. Ловеч. В състезанието участваха деца от 12 училища от градовете Айтос, Провадия, Полски Тръмбеш, Видин, Козлодуй, Севлиево, Троян, Ловеч, Пловдив, Гулянци, Шумен и село Опан1
Двете състезателни дисциплини, в които младите огнеборци мериха сили, бяха "Бойно разгръщане на състезателна пътека" и "400 м. щафетно бягане с препятствия". В оспорваната надпревара сред най-добрите отбори в страната, учениците от СУ „Цанко Церковски“ – град Полски Тръмбеш се класираха на седмо място в дисциплината "Бойно разгръщане на състезателна пътека" с резултат 934,26 точки, на шесто място в дисциплината "400 м. щафетно бягане с препятствия" и с общ резултат от двете дисциплини 1025,40 точки.
Поредното издание на турнира за преходната купа “Юлиян Манзаров” се проведе в присъствието на областния управител на Ловеч Светослав Славчев, Венцислав Христов, заместник кмет на общината, ст. комисар Александър Джартов, директор на Дирекция „Държавен контрол и превантивна дейност“ в ГДПБЗН, комисар Владимир Кацарски, директор на РДПБЗН Ловеч, Стоянка Цанова от РУО – МОН и Георги Манзаров, баща на Юлиян Манзаров и председател на фондация „Ангели от Лим". 


Регионална дирекция
Пожарна безопасност и защита на населението
гр. Велико Търново
ул. "Никола Габровски" №27
тел. 062/662 221
e-mail: fire.vtarnovo@mvr.bg
За жалби, предложения и сигнали:
тел. 062/662 221
Приемно време: всеки работен ден
от 10:00 - 12:00 ч. и 14:00 - 16:00 ч.