Вход

Top Panel

aktotoplitelen

PPUredi

Start1  

1 nНа 27.04.2021, в двора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Велико Търново, учениците от 5 б клас от ОУ „П. Р. Славейков“ гр. В. Търново връчиха на директора на дирекцията комисар Красимир Кръстев изработено от тях и специално посветено на пожарникарите керамично пано на тема „Бедата през моите очи“. Децата са изготвили паното по тяхна инициатива по време на участието си в „Академия за спорт и превенция“ 2021 година, под ръководството на техния класен ръководител и преподавател по изобразително изкуство г-жа Гергана Пенова.

На събитието присъства г-жа Мариела Тодорова, представител на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“ с. Балван, която от името на управителния съвет на сдружението връчи на децата грамота за участието им в „Академия за спорт и превенция“ 2021 година.

По време на гостуването си малките приятели на търновските огнеборци се запознаха с работата на пожарникарите и спасителите и разгледаха отблизо пожарните автомобили. Децата наблюдаваха с интерес подготвената за тях демонстрация с пожарната техника и се забавляваха изключително много, когато самите те се включиха в демонстрацията за гасене на пожари с водна струя.


poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu