Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

Лек автомобил и близкостояща постройка бяха обхванати от пожар вечерта на 29 септември в село Ново село. На място бяха изпратени два пожарни автомобила на РСПБЗН В. Търново и един спасителен автомобил на сектор СОД при РДПБЗН В. Търново.

Първоначално пожарът е тръгнал от лек автомобил, но поради наличието на вятър огънят се е разпространил бързо, и до пристигане на екипите на пожарната пламъците са обхванали и намиращите се в съседство спомагателна постройка и външна стена на жилищна сграда. Девет огнеборци участваха в локализиране и ликвидиране на пламъците. Вследствие на пожара лекият автомобил е изгорял, унищожени са също покривна конструкция на постройката и складиран в нея дървен материал, както и част от външната изолация на жилищната сграда в имота. За щастие при пожара няма пострадали граждани. Благодарение на бързата и адекватна намеса на служителите на РДПБЗН В.Търново бе предотвратено разпространението на огъня към съседните имоти и нанасянето на по-големи материални щети.

Висока оценка за действията на огнеборците при потушаването на пожара изказа кметът на селото г-н Христо Христов с думите „Ако екипите във всяка институция и служба работеха като тези на „Пожарна безопасност и защита на населението“, днес никой нямаше да протестира. Да влагаш сърце в работата си не стига. Добрите резултати идват когато мислиш с него.“.

poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu