Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

 

84713435 586720845240172 7939932175544090624 n С тържествена церемония в Зала 6 на Национален дворец на културата - гр. София, на 07.02.2020 г. бяха връчени наградите на победителите и отличените в 25-тото издание на Национален конкурс „Пожарникар на годината – 2019“.

Област Велико Търново има представители сред наградените в конкурса вече пета поредна година, като през последните три години носителите на наградата за пожарникар на годината в раздел „Превенция“ са служители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Велико Търново.

Тазгодишният победител в Националния конкурс „Пожарникар на годината - 2019“ в направление „Превенция“ е началникът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Велико Търново главен инспектор Пламен Иванов. Отличието му бе присъдено за постигнати високи резултати през 2019 г. в областта на дейностите по обучение и информиране на населението за предотвратяване на пожари, бедствия и извънредни ситуации. Наградата на главен инспектор Иванов бе връчена от директора на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски.

На официалната церемония „Пожарникар на годината“ присъстваха министърът на вътрешните работи Младен Маринов, заместник-министрите на вътрешните работи Милко Бернер и Стефан Балабанов, заместник-главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев, началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Михаил Златанов, директорите на главните и административните дирекции на МВР. Тържеството уважиха председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в НС Пламен Нунев, народни представители, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на БЧК акад. Христо Григоров, бивши ръководни служители на МВР и ГДПБЗН. Представители на РДПБЗН Велико Търново на събитието бяха директорът на регионалната дирекция комисар Красимир Кръстев и началникът на сектор „Превантивна и контролна дейност“ главен инспектор Николай Александров.

В рамките на церемонията бе връчена и наградата „Личност на 2019“ на кмета на Община Свищов г-н Генчо Генчев. Отличието „Личност на 2019“ градоначалникът на Свищов получи в края на миналата година след проведен конкурс на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Сдружение „Национална асоциация на доброволците в Република България“ по повод Международния ден на доброволеца – 5 декември. В конкурса Община Свищов бе отличена с още едно призово място в категория „Доброволно формирование 2019“. Победителят за 2018 г. Доброволното формирование „ВТ 47-01“ към Община Свищов се класира на втора позиция с една точка разлика от победителя.


poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu