Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

img 6ae053a441ede1d7dd694d2e2df157e3 v 

РДПБЗН В. Търново бе удостоена с грамота в конкурс за добри практики 2019, организиран от Институт по публична администрация към Министерски съвет.

Институтът по публична администрация към Министерския съвет ежегодно организира конкурси за добри практики и иновации от дейността на администрацията. Целта е да се насърчат администрациите, които прилагат добри и иновативни практики да споделят своите успехи, и така добрите решения и практики да се превърнат в общодостъпни инструменти за постигане на по-високо качество в административната дейност.

Конкурсът се провежда в 3 категории – Управление на хората, Технологични решения и Социална отговорност. След като се запозна с темите и категориите на Конкурса, ръководството на РДПБЗН – Велико Търново взе решение да участва в конкурса, в категория „Социална отговорност“, с практиката „Изграждане на Площадка за пожарна безопасност“ в Центровете за превенция и спорт в малките населени места в Област Велико Търново.

„Участието ни бе мотивирано, не само от желанието ни да участваме в конкурса, а и да популяризираме работата на дирекцията в сферата на превенцията и работата с деца, но и да стимулираме служителите да продължават да работят със същото усърдие и мотивация за изграждане на знания и умения у децата и младежите за правилно поведение и защита при бедствия“ – сподели инж. Красимир Кръстев – директор на РДПБЗН – Велико Търново.

На 13.12.2019 г. в гр. София се проведе церемонията по връчване на годишните награди на ИПА за 2019 г., на която кандидатурата на РДПБЗН – Велико Търново беше удостоена с Грамота от изпълнителния директор на института.

"Искам да благодаря на нашите партньори - кмета на Община Велико Търново, Сдружение "Св. Иван Рилски", с Балван, ОДМВР и Съюза на пивоварите, без които нямаше да могат да се реализират инициативите ни в сферата на превенцията" завърши Комисар Кръстев.


poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu