aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

1        На 02.09.2019 г. на стадион „Чумерна“ в гр. Елена се проведе тържествено закриване на третата поредна Детска лятна академия. Деца и младежи от всички населени места в община Елена се включиха в заниманията от детската лятна академия, която се проведе през лятото.

      Детската лятна академия е съвместен проект на Община Елена, ОДМВР - Велико Търново, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защитата на населението“ – Велико Търново и Дарителско сдружетие „Св. Иван Рилски“.

      Събитието бе уважено от заместник-областният управител Ивета Кабакчиева и представители на институциите, чиято съвместна работа за поредна година дава отлични резултати, ангажира подрастващите с интересни и полезни занимания през лятната ваканция. Поздравителен адрес изпрати директорът на РДПБЗН – Влико Търново комисар Красимир Кръстев, в който благодари на кмета на община Елена за съвместната работа, силната мотивация и добре взетите решения в отговор на нуждата от подкрепа на децата и младите хора, за получаване на знания и умения за увереност по пътя им напред.

       По време на Детската лятна академия в кабинет „Пожарна“ в Цетъра за превенция, творчество и спорт в град Елена се проведоха осем занятия и демонстрации с пожарна техника в сградата на РСПБЗН – Елена, селата Беброво, Майско, Константин и Каменари.

      Като завършек на проведеното обучение децата демонстрираха своите знания и умения с много игри.


 

За контакти

emblema VTРегионална дирекция ПБЗН
гр. Велико Търново
ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu